Säljkontor i Göteborg


Stork Drives expanderar – öppnar säljkontor i Göteborg

Stork Drives befäster sin position som den ledande leverantören av precisionsdrivsystem till den svenska industrin genom att expandera organisationen med Peder Welin. Peder utgår från det nyligen öppnade

säljkontoret i Göteborg och ansvarar för fältaktiviteterna i södra Sverige (Götalandsregionen).

Peder är utbildad civilingenjör i Industriell ekonomi från Luleå Tekniska Universitet med fördjupning inom maskinteknik och har 5 års erfarenhet från teknisk försäljning.

Stork Drives utökar närvaron på marknaden för att möta den ökande efterfrågan på företagets produkter och tjänster. Peder Welin förstärker Stork Drives kompetens inom området elmotorer med kringutrustning ytterligare genom sin gedigna kunskap och erfarenhet av olika tekniska lösningar.

Läs webbversionen av nyhetsbrev 2 / 2009 »

Tillbaka