Stork Drives i Norge

Tre elmotor produsenter under samme tak

Nye filial i Gran, NorgeArve Stensrud

Stork Drives befester sin posisjon som den ledende leverandør av presisjons-drivsystemer for norsk næringsliv ved å utvide organisasjonen med Arve Stensrud.  Arve vil jobbe utifra det nyåpnede salgskontor på Gran og er ansvarlig for salgsaktivitetene i Norge mot eksisterende og nye kunder.

Arve har lang erfaring innen teknisk salg og har god kjennskap til bransjen. Han vil med dette dermed gå inn og styrke vårt salgsteam.

Stork Drives utvider sin tilstedeværelse i markedet for å dekke økende etterspørsel etter sine produkter og tjenester. Arve Stensrud forsterker Stork Drives ekspertise innen elektriske motorer og tilbehør ytterligere, med hans omfattende kunnskap og erfaring med ulike tekniske løsninger.

I Norge representerer Stork Drives produsentene maxon motor, Dunkermotoren og Haydon Kerk.

Läs webbversionen av nyhetsbrev om Norge 2010 »

Tillbaka