Vi öppnar säljkontor i Danmark

Den första januari 2010 öppnade Stork Drives en filial Danmark.Per Hasselby Nielsen
Vi välkomnar vår nya meddarbetare Per Hasselby Nielsen som är försäljningsansvarig i Danmark.
Säljkontoret är beläget i Greve ca 30 km söder om  Köpenhamn.   

  

maxon motors e-Shop: Välj, kombinera, beställ
Känner du till att det sedan en tid tillbaka är möjligt att beställa maxon motors produkter direkt från maxons e-Shop? Tjänsten ger dig möjlighet att köpa DC- och EC-motorer samt drivelektronik individuellt eller som en systemlösning. Växlar, enkodrar och bromsar finns i kombination med en motor. Du kan beställa en kvantitet upp till 49 st av varje katalogprodukt. Gå till maxon motors e-shop »

 

Stork Drives webbplats nu i engelsk och dansk version
Nu finns Stork Drives hemsida även på danska och engelska. Produktutbudet på den danska sajten utgörs av produkter från de leverantörer Stork Drives representerar på den danska marknaden. Den engelska versionen speglar den svenska. Vilka produkter vi levererar utanför Sverige varierar beroende på land.

 

Inbjudan till tekniskt seminarium
Den 11 maj håller vi i ett tekniskt seminarium där experter från maxon motor, Dunkermotoren och Haydon Kerk berättar om den senaste teknologin och hur man väljer ett optimalt drivsystem. Seminaret hålls på engelska i byggnaden Turning Torso, Malmö.

 

Läs webbversionen av nyhetsbrev 1 / 2010 »

 

Tillbaka