Stork Drives ställer ut på Scanautomatic

Vi vill bjuda dig på en räkmacka!
– Stork Drives ställer ut på mässan Scanautomatic i Göteborg 26-28 oktober.

Stork Drives vill hjälpa dig att ligga steget före så att du kan njuta av din räksmörgås i lugn och ro. Kom till vår monter, B09:49, under Scanautomatic 26 eller 27 oktober 2010 där du kan diskutera olika elmotorlösningar med våra medarbetare och hämta din personliga inbjudan till:

Restaurang Heaven 23, Gothia Towers, Göteborg.
Där vi träffas under avslappnade former kl 17.00 onsdagen den 27 oktober.

Vi bjuder på:
King Size de Luxe räksmörgås toppad med löjrom samt ett glas öl/vin eller mineralvatten

Välkommen!
DJ Stork Drives AB

PS. Antalet platser är begränsat. Förboka plats genom att skicka mejl till sofia.soderberg@storkdrives.se. Först till kvarn gäller. Skriv ”Räkmacka” i ämnesraden och uppge ditt namn. Om du vill ta med en kollega, uppge dennes namn också., tack. DS.

 Läs webbversionen av nyhetsbrev 2 / 2010 »

Tillbaka