Träffa oss på Scanautomatic och ProcessTeknik, 4-6 oktober 2016 i Göteborg

Stork Drives ställer ut på Scanautomatic och ProcessTeknik den 4-6 oktober.

Kom och träffa oss i monter B07:62 och se kinovarobotarmen Jaco2 från Kinova Robotics med maxonmotorer i – EC45 flat-motorer i frameless-utförande står för armens rörelser.

Vi visar även:

  • maxon motors senaste tillskott till X-drives serien – ECX SPEED – borstlösa motorer optimerade för höga hastigheter (upp till 120 000 rpm). Välj mekaniskt och elektriskt gränssnitt på nätet, ECX-programmet är fullt konfigurerbart och är redo att skickas på bara 11 dagar.
  • Med BG 95 CI har Dunkermotoren framgångsrikt lanserat en kompakt enhet baserad på en borstlös likströmsmotor med integrerad styr- och drivelektronik med en uteffekt på 1 100 W. CANopen gränssnitt och spänningsvarianter från 24 upp till 60 VDC gör att BG 95 CI passar för ett brett spektrum av applikationer.
  • Haydon Kerk har utökat sin 15000-serie av linjära aktuatorer med fler versioner. 15000-serien ingår i Haydon Kerks omfattande program av linjärstegmotorer.

Välkommen att ta del av vår kunskap kring roterande och linjära rörelser och träffa våra representanter i monter B07:62! Tryck här för kostnadsfritt entrékort.

Tillbaka